Pagina Principala

Program Liturgic

Nu se vor tine slujbe in luna martie din cauza coronavirusului. Mesaj din partea parintelui:

Fratilor, cautam o solutie, dar pana acum nu avem alternativa si deci maine nu putem tine slujba la biserica, caci uitați ce ne zic prietenii noștri olandezi de la biserică😔:

„Dear All,

In connection with the latest developments regarding the Coronavirus, the bishops in the Netherlands are tightening up the measures previously taken.

All public liturgical celebrations on Saturday evenings and Sundays will be cancelled until March 31. The bishops are in line with the recent advice from the government and RIVM.

Also in the churches of our parish all celebrations are cancelled on Saturday and Sunday until March 31.

This means that we cannot continue your celebrations in the chapel on March 15 and 22.

We are sorry, but we want to follow the guidelines and decisions of the bishop and the board and not run any risks.

As soon as there is more clarity about the sequel, we will let you know as soon as possible.

Kind regards,

Theamarie

Beste allemaal,

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus, scherpen de bisschoppen in Nederland de al eerder getroffen maatregelen aan.

Alle publieke liturgische vieringen op zaterdagavonden en zondagen worden tot 31 maart afgelast. Hiermee sluiten de bisschoppen aan bij het recente advies van de overheid en het RIVM.

Ook in de kerken van onze parochie gaan op zaterdag en zondag alle vieringen tot 31 maart niet door.

Dit betekent dat wij ook uw vieringen op 15 en 22 maart in de kapel niet door kunnen gaan.

Het spijt ons, maar we willen de richtlijnen en besluiten van de bisschop en het bestuur opvolgen en geen enkel risico lopen.

Zodra er nog meer duidelijkheid is over het vervolg, laten we u dat zo spoedig mogelijk weten.

Met vriendelijke groet,

Theamarie”

Adresa Bisericii din Best-Eindhoven: Wilhelminaplein 157, Best

Anunturi

Donatii: Cei care donează bani in contul fundației bisericii sunt scutiți de impozit. Vedeti pagina pentru donatii pentru mai multe detalii.

Noua locatie: Dupa data de 8 iunie nu se vor mai tine slujbe in biserica Bernadettekerk din Oirschot.

Contact

Adresa: Bernadettestraat 2 5688 KN Oirschot | Email: info@biserica-eindhoven.nl | Telefon parinte: +32 486265644